Univé Hollands Noorden zoekt een: Binnendienst adviseur zakelijke verzekeringen (projectbasis)

Wie zijn wij?
Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat, dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die onze klanten niet alleen kunnen of willen dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. Univé bestaat nog steeds uit 12 regionale coöperaties die ieder hun eigen deel van Nederland bedienen. Univé Hollands Noorden is een van deze coöperaties.

Klanten kunnen bij ons terecht voor particuliere en zakelijke financiële producten en diensten. We geven persoonlijk advies. Het hoofdkantoor van Univé Hollands Noorden staat in Medemblik en we hebben daarnaast nog 4 kantoren in de regio West-Friesland (Bovenkarspel, Wieringerwerf, Spanbroek en Schagen).

De uitdaging
Jij bent de ambassadeur voor alle zakelijke relaties. Elke dag is anders. De inbellende klant bepaalt de invulling van jouw werkdag, elke vraag of elk verzoek is anders. Van adreswijziging, schademelding tot afsluiten van een verzekering. Je maakt het verschil in de gesprekken door oprecht geïnteresseerd te zijn in de klant. Daardoor kom je meer te weten over de klant en ben je in staat de klant optimaal te helpen. Je werkt nauw samen met relatiebeheerders, verwerkt dossiers, vraagt offertes aan en maakt eigen analyses en adviezen. Ook ben je samen met het team continue gericht op het verbeteren van processen en werkwijzen.

Wie ben jij?
Voor jou staat een goede relatie met de klant voorop. Je voert je gesprekken met enthousiasme, plezier en inlevingsvermogen. Je bent in staat om te onderzoeken en te anticiperen op de wensen en behoeften van de klant en je weet kansen te herkennen, te creëren en te benutten. Je kunt overtuigen, bent resultaatgericht en niet bang om initiatief te nemen. Je bent pas tevreden als de klant dat ook is.

Wij vragen:

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur HBO werk- en denkniveau
  • In bezit van de diploma’s WFT Basis, WFT Schade Particulier, WFT Schade Zakelijk en WFT Inkomen.
  • Goed ontwikkelde verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?
Bij Univé Hollands Noorden werken we samen zoals we voor onze klanten willen werken. We hebben aandacht voor elkaar, we hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. We stimuleren jou om initiatief te nemen en je te ontwikkelen. Verder bieden we een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Overige informatie
Past deze functie bij jou en jouw profiel? Dan willen we je graag beter leren kennen. Mail je motivatiebrief en CV naar P&O-658@Unive.nl. Heb je vragen over de functie? Dan kun je bellen met Ronald Zeinstra, manager zakelijke markt via 0227-727377.
 
Univé Hollands Noorden hanteert een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.