Administratief Medewerker Polisadministratie

De uitdaging

Als Administratief Medewerker Polisadministratie verwerk je aanvraag- en mutatieformulieren van Derdenpolissen. In deze uitdagende, administratieve rol ben je minimaal 3 dagen (24 uur) in de week medeverantwoordelijk voor de Derdenadministratie (Zakelijk en Particulier). Met een klant- en resultaatgerichte instelling realiseer je efficiënte en effectieve processen. Samen met je team zorg je voor correcte invoer en prolongatie van polissen. Daarmee draag je bij aan een maximale klanttevredenheid en uiteindelijk aan een gezonde groei van Univé Hollands Noorden.

Wie ben jij?

Je bent een energieke, resultaatgerichte en enthousiaste medewerker die van vlot administratieve werkzaamheden kan verrichten. Je hebt de wil om netjes te werken en wilt processen blijvend verbeteren. Je hebt ervaring met het systeem ATS (Level 7 software).

Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding. Je bent in het bezit van het diploma WFT Basis, WFT Schade Particulier, WFT Zakelijk en WFT Inkomen (PE actueel).

Overige informatie

In deze functie bieden wij een contract voor bepaalde tijd. Voor nadere informatie over de vacature kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Marcel Fictoor (tel. 06-42405682). Je sollicitatiebrief, voorzien van je CV kun je e-mailen naar m.fictoor@unive.nl.