Financial Life Planning

Geld mag geen excuus zijn om dromen niet na te streven. Met een unieke adviesmethode helpt Univé Hollands Noorden u aan oplossingen voor persoonlijk geluk. Nu en in de toekomst!

Bij Financial Life Planning draait alles om u. Uw leven, uw persoonlijke wensen, doelen, passie, talenten en vooral: geluk. De centrale vragen zijn:

1. Wat wil ik nu écht met mijn leven?
Wilt u ooit een wereldreis maken? Minder tijd kwijt zijn aan werk? Verhuizen? Binnen een aantal jaar een eigen bedrijf opstarten? Of juist eerder met pensioen?

2. Hoe kan ik dit verwezenlijken?
Door eerst uw wérkelijke diepste wens te achterhalen, en vervolgens uw (financiële) planning hier optimaal op af te stemmen.

Advies, geen verkoop

Om de beste oplossing te vinden, zien wij geld als middel, nooit als doel op zichzelf. Met andere woorden: hier is sprake van advies, niet van productverkoop. Wij zijn niet de slager die verkoopt wat lekker is, wij zijn de diëtist die onderzoekt wat góed voor u is.

Rust als resultaat

Het resultaat is financiële rust. U weet dat u voldoende tijd en geld heeft om maximaal te genieten van de dingen waar uw hart naar uitgaat. Een belangrijke voorwaarde voor een prettig leven!

Uniek in Nederland

Univé Hollands Noorden is 100% onafhankelijk en staat 100% aan de zijde van onze klant. Dat maakt onze Financial Life Planning uniek in Nederland.

Kosteloos eerste gesprek

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek. Bel 
0227 - 72 72 40 of mail naar fa-hollandsnoorden@unive.nl.