Disclaimer

Aansprakelijkheid

Univé Hollands Noorden streeft ernaar om alle informatie op deze website actueel en correct aan te bieden. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Univé Hollands Noorden en (eventuele) overige leveranciers van informatie aan deze website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor kennelijke onjuistheden in de getoonde informatie. Univé Hollands Noorden is niet verantwoordelijk voor content op de aan de website gekoppelde bestanden en websites.

Zelfadvisering

De informatie die Univé Hollands Noorden op deze website aanbiedt is geen advies. De adviezen en berekeningen zijn gebaseerd op algemene uitgangspunten. Door online een waarde of premieberekening te maken en/of een verzekering af te sluiten maakt u de verzekering voor u persoonlijk op maat. Univé Hollands Noorden geeft u via de website dus geen persoonlijk advies!

Wetgeving

Informatie over de Nederlandse wetgeving en overheidsactiviteiten op het gebied van elektronisch zakendoen kunt u lezen op de website van het ministerie van Economische Zaken. Univé Hollands Noorden volgt deze ontwikkelingen en stemt haar beleid en activiteiten af op de geldende Europese en Nederlandse wetgeving.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan de op deze website gepubliceerde informatie verder te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de O.V.M. Univé Hollands Noorden u.a. Niets uit deze site mag worden vermenigvuldigd, met uitzondering van door de bezoeker van de website af te drukken brochures, mits voor eigen gebruik en uitsluitend voor het doel waarvoor de informatie ter beschikking is gesteld.

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u ons op de hoogte stellen via het contactformulier.